Вісник № 52
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вісник № 52 за Ключові слова "біологічно активні речовини"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання(НТУ "ХПІ", 2010) Євлаш, Вікторія Владленівна; Демидов, Ігор Миколайович; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.В статті визначено вплив залізовмісної дієтичної добавки "Гемовітал" на якість шоколадної і кондитерської глазурі для кондитерських виробів під час зберігання. Застосовано волюметричний метод дослідження процесу окиснення жиру в глазурі для кондитерських виробів та вплив антиоксиданту "Фітрокс" на терміни зберігання глазурі для кондитерських виробів.