Browsing by Author Анан'єва, Валерія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробівАнан'єва, Валерія Вікторівна; Черенкова, Н. В.
2017Актуальність виробництва синтетичного амбрового мускусуБлищик, Тетяна Олександрівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2016Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктахАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна
2016Аналіз мікроелементного складу порошків з рослинної сировиниАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, В. Л.
2017Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавкиКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Дубоносов, Володимир Леонідович; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2019Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировиниАнан'єва, Валерія Вікторівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2015Вибір олійної основи для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2015Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначенняКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2014Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезівБєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Байбак, О. І.; Радзієвська, І. Г.
2015Вплив антиоксидантів рослинної сировини на стабільність до окиснення олійної основиКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Овчарова, К. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2016Дослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки виноградуАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2014Дослідження протиопікової дії емульсійного косметичного засобуКричковська, Лідія Василівна; Марченко, Валерія Сергіївна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусуАнан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Петров, Сергій Олександрович; Петрова, Ірина Анатоліївна
2015Емульсійний харчовий продукт функціонального призначенняКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2015Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчуванняКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, І. Г.
2016Застосування функціональних інгредієнтів у рецептурі вермішелі швидкого приготуванняЧеренкова, Н. В.; Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Дубоносов, В. Л.
2015Купажована олія як основа для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Кузьміних, В. Є.
2017Майонезний соус підвищеної біологічної цінностіАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2018Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Петров, Сергій Олександрович; Жирнова, Світлана Вікторівна
2014Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Хімія і технологія харчових добавок"Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Марченко, Валерія Сергіївна