Browsing by Author Анан'єва, Валерія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктахАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна
2016Аналіз мікроелементного складу порошків з рослинної сировиниАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, В. Л.
2017Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавкиКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Дубоносов, Володимир Леонідович; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2015Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначенняКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2014Дослідження протиопікової дії емульсійного косметичного засобуКричковська, Лідія Василівна; Марченко, Валерія Сергіївна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусуАнан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Петров, Сергій Олександрович; Петрова, Ірина Анатоліївна
2015Купажована олія як основа для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Кузьміних, В. Є.
2018Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Петров, Сергій Олександрович; Жирнова, Світлана Вікторівна
2014Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Хімія і технологія харчових добавок"Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Марченко, Валерія Сергіївна
2018Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Загальна хімічна технологія органічних речовин"Фалалєєва, Тетяна Василівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Белінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2018Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Основи мікробіології косметичних засобів"Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2015Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Якушко, В. С.
2016Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2017Природні барвники для виготовлення безалкогольних напоївЛисенко, Ю. С.; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Петров, Сергій Олександрович
2016Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Якушко, Вікторія Сергіївна
2017Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінностіАнан'єва, Валерія Вікторівна
2017Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінностіАнан'єва, Валерія Вікторівна