Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
русский
Sign on to:
User Registration
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNTUKhPIIR
Browsing by Author Анан'єва, Валерія Вікторівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 42
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Черенкова, Н. В.
2017
Актуальність виробництва синтетичного амбрового мускусу
Блищик, Тетяна Олександрівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
2022
Актуальність нарощення об'ємів виробництва мальтолу за принципами "зелених технологій"
Корнієнко, А. А.
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016
Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Кричковська, Лідія Василівна
2016
Аналіз мікроелементного складу порошків з рослинної сировини
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Дубоносов, Володимир Леонідович
2017
Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Дубоносов, Володимир Леонідович
;
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2022
Великі наукові ідеї, які змінили Світ
Мінакова, Ксенія Олександрівна
;
Петров, Сергій Олександрович
;
Радогуз, Сергій Анатолійович
;
Сокол, Євген Іванович
;
Матюхов, Дмитро Володимирович
;
Білик, Сергій Юрійович
;
Ліньков, Олег Юрійович
;
Іванова, Марина Сергіївна
;
Басова, Євгенія Володимирівна
;
Скидан, Наталія Павлівна
;
Кіріченко, Михайло Валерійович
;
Данильченко, Дмитро Олексійович
;
Костусяк, Володимир Вікторович
;
Лебедєв, Володимир Володимирович
;
Вировець, Сергій Валерійович
;
Чепелюк, Олександр Олександрович
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Циганков, Олександр Валерійович
;
Лаврова, Інна Олегівна
;
Тихомирова, Тетяна Сергіївна
;
Гетта, Оксана Сергіївна
;
Пустовойтов, Павло Євгенович
2019
Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Жирнова, Світлана Вікторівна
;
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2015
Вибір олійної основи для низькокалорійних соусів
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
2015
Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
2014
Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Байбак, О. І.
;
Радзієвська, І. Г.
2015
Вплив антиоксидантів рослинної сировини на стабільність до окиснення олійної основи
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Овчарова, К. В.
;
Бєлінська, Анна Павлівна
2016
Дослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки винограду
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
2014
Дослідження протиопікової дії емульсійного косметичного засобу
Кричковська, Лідія Василівна
;
Марченко, Валерія Сергіївна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Петров, Сергій Олександрович
;
Петрова, Ірина Анатоліївна
2015
Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
2015
Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчування
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Радзієвська, І. Г.
2016
Застосування функціональних інгредієнтів у рецептурі вермішелі швидкого приготування
Черенкова, Н. В.
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Дубоносов, Володимир Леонідович
2015
Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Кузьміних, В. Є.
2017
Майонезний соус підвищеної біологічної цінності
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна