Browsing by Author Арутюнян, Тетяна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз структурних показників олії з насіння сафлору, адаптованого в умовах східного лісостепуМироненко, Лілія Сергіївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Перевалов, Леонід Іванович; Яковлева, І. М.; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2016Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінніДанилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Демидова, Анастасія Олександрівна; Бойко, Марина Іванівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2006Вплив процесу пророщування на вміст фізіологічно активних сполук в зернах злаківДанилова, Людмила Андріївна; Домарецький, В. А.; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2016Дослідження впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпазАрутюнян, Тетяна Володимирівна
2020Дослідження показників безпеки та окиснювальної стабільності сафлорової оліїМироненко, Лілія Сергіївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Перевалов, Леонід Іванович; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2013Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванніАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Гладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андріївна
2007Модифікація соняшникового білка з використанням ферментативного препарату "Церемікс"Данилова, Людмила Андріївна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; Соляр, Н. Ю.
2016Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктахЛевчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2017Особливості жирнокислотного складу вітчизняного борсукового жируЛевчук, Ірина Володимирівна; Демидов, Ігор Миколайович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2015Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировиниРоманова, З. М.; Косоголова, Л. О.; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2019Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Технологія галузі. Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі"Чумак, Ольга Петрівна; Березка, Тетяна Олександрівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2006Пшеничний солод - основа стабілізатора для майонезівДанилова, Людмила Андріївна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; Єлагіна, Г. О.
2016Ресурсозаощаджуюча технологiя солодуАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Березка, Тетяна Олександрівна; Данилова, Людмила Андріївна; Досов, І. Б.
2018Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактівАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Півень, Олена Миколаївна; Смоленцев, А. В.
2019Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирівЄна, О. В.; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2020Технологічні та економічні аспекти переробки насіння сафлору вітчизняних сортівМироненко, Лілія Сергіївна; Перевалов, Леонід Іванович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; Попов, Микола Олексійович
2020Удосконалення технології підготовчих операцій під час переробки насіння сафлору вітчизняних сортівМироненко, Лілія Сергіївна; Перевалов, Леонід Іванович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2015Функціональні інгредієнти рослинного походження у складі м'яких маргаринівАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Трощенко, О. М.
2015Ячмінно-солодовий екстракт – функціональний інгредієнт м'яких маргаринівАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Трощенко, О. М.