Просмотр собрания по группе - Авторы Березка, Тетяна Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінніДанилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Демидова, Анастасія Олександрівна; Бойко, Марина Іванівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2010Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкціїГладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андіївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Півень, Олена Миколаївна; Домарецький, В. А.
2013Вплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків при кипятінні суслаДанилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Некрасов, Павло Олександрович; Мелетьєв, А. Є.
2016Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників та вмісту біологічно активних речовин у пивному напої із витяжки гарбуза звичайного та пелюстків календулиБойко, Марина Іванівна; Таволжан, А. А.; Березка, Тетяна Олександрівна
2015Ефірна олія Nepeta cataria як основа виробництва натуральних ароматизаторів для харчової промисловостіФролова, Н. Е.; Карпутіна, М. В.; Березка, Тетяна Олександрівна
2016Препарати танінів для підвищення стійкості пиваРоманова, Зоряна Миколаївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Негрей, Олена Володимирівна; Короткий, Андрій Андрійович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Літушко, Іванна Миколаївна
2016Ресурсозаощаджуюча технологiя солодуАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Березка, Тетяна Олександрівна; Данилова, Людмила Андріївна; Досов, І. Б.
2013Спосіб стабілізації пиваДанилова, Людмила Андріївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Березка, Тетяна Олександрівна; Гудзь, Ольга Миколаївна; Некрасов, Павло Олександрович
2014Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировиниБерезка, Тетяна Олександрівна
2015Удосконалення технології низькокалорійних майонезівБахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Березка, Тетяна Олександрівна