Browsing by Author Бочкарев, Сергій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Голобородько, Д. С.
2019Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменівВарич, В. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2018Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних пастБочкарев, Сергій Володимирович
2018Білково-жировий композит подовженого терміну придатності для раціонального харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; Кричковська, Лідія Василівна
2021Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культурБєлінська, Анна Павлівна; Бочкарев, Сергій Володимирович; Петік, Ігор Павлович; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Хареба, О. В.
2016Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продуктуБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Чікалов, Євген
2016Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчуванняБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015Значимість фізичного виховання у вищих навчальних закладах для формування здорового способу життяБочкарев, Сергій Володимирович; Євтифієв, Андрій Сергійович
2019Кремові цукерки з білково-жировою добавкою для харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Папченко, Вікторія Юріївна; Бєлінська, Анна Павлівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Петров, Сергій Олександрович
2020Методичні вказівки до практичних занять з фізичного виховання за спеціалізацією "Спортивна боротьба". Розділ "Рухливі ігри"Бочкарев, Сергій Володимирович; Ковальов, Олег Володимирович
2020Методичні вказівки до практичних занять з фізичного виховання за спеціалізацією "Спортивна боротьба". Розділ "Спеціальні вправи на мосту"Бочкарев, Сергій Володимирович; Євтифієв, Андрій Сергійович
2020Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертівРибалкіна, Є. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович
2016Насіння олійних культур – джерело есенціальних нутрієнтів у харчуванні спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Крячко, Є. В.
2016Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінностіБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Матвєєва, Тетяна Вікторівна
2021Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиківСтаховець, Н. Б.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Слободенюк, П. С.
2017Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культурБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Матвеєва, Т. В.
2019Олійне насіння як інгредієнт сухої суміші напою для спортсменівВарич, В. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Бєлінська, Анна Павлівна; Литвиненко, О. А.; Бабенко, В. І.
2016Олієвмісний харчовий продукт, збагачений незамінними амінокислотами і поліненасиченими жирними кислотамиБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Папченко, Вікторія Юріївна; Матвеєва, Тетяна Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2013Проблеми фізичного виховання у вищих навчальних закладахБочкарев, Сергій Володимирович; Євтифієв, Андрій Сергійович; Бєлінська, Анна Павлівна
2018Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчуванняБєлінська, Анна Павлівна; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; Петік, Ігор Павлович; Бочкарев, Сергій Володимирович