Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
русский
Sign on to:
User Registration
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNTUKhPIIR
Browsing by Author Бочкарев, Сергій Володимирович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 31
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменів
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Голобородько, Д. С.
2019
Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів
Варич, В. О.
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2018
Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст
Бочкарев, Сергій Володимирович
2021
Білково-жировий десерт типу самбук спеціального призначення на основі насіння олійних культур
Стаховець, Н. Б.
;
Петік, Ігор Павлович
;
Федякіна, Зоя Павлівна
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
2018
Білково-жировий композит подовженого терміну придатності для раціонального харчування спортсменів
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
;
Папченко, Вікторія Юріївна
;
Кричковська, Лідія Василівна
2016
Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів
Кричковська, Лідія Василівна
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Федякіна, З. П.
;
Матвеєва, Т. В.
;
Кумов, А. Г.
2021
Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культур
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Петік, Ігор Павлович
;
Варанкіна, Олександра Олександрівна
;
Хареба, О. В.
2021
Дослідження екструдування лляної макухи для виробництва продуктів спеціального призначення
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Трошин, Олексій Георгійович
;
Петік, Ігор Павлович
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
2016
Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
;
Чікалов, Євген
2016
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015
Значимість фізичного виховання у вищих навчальних закладах для формування здорового способу життя
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Євтифієв, Андрій Сергійович
2019
Кремові цукерки з білково-жировою добавкою для харчування спортсменів
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Папченко, Вікторія Юріївна
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Жирнова, Світлана Вікторівна
;
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
;
Петров, Сергій Олександрович
2020
Методичні вказівки до практичних занять з фізичного виховання за спеціалізацією "Спортивна боротьба". Розділ "Рухливі ігри"
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Ковальов, Олег Володимирович
2020
Методичні вказівки до практичних занять з фізичного виховання за спеціалізацією "Спортивна боротьба". Розділ "Спеціальні вправи на мосту"
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Євтифієв, Андрій Сергійович
2020
Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів
Рибалкіна, Є. О.
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
2016
Насіння олійних культур – джерело есенціальних нутрієнтів у харчуванні спортсменів
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Крячко, Є. В.
2016
Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінності
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
2021
Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків
Стаховець, Н. Б.
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Слободенюк, П. С.
2017
Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Кричковська, Лідія Василівна
;
Матвеєва, Т. В.
2019
Олійне насіння як інгредієнт сухої суміші напою для спортсменів
Варич, В. О.
;
Бочкарев, Сергій Володимирович
;
Бєлінська, Анна Павлівна
;
Литвиненко, О. А.
;
Бабенко, В. І.