Browsing by Author Бєлінська, Анна Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 74  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021EM-mud Balls як економічна та екологічна екобіотехнологія очищення водоймМанжелій, А. В.; Дикіна, Т. Д.; Бєлінська, Анна Павлівна
2017Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Голобородько, Д. С.
2017Актуальність виробництва синтетичного амбрового мускусуБлищик, Тетяна Олександрівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2021Аналіз екобіотехнологій очищення грунтівКот Ю. І.; Бєлінська, Анна Павлівна
2021Аналіз екотехнологій біопластику на основі полісахаридів водоростейГербич К. С.; Філатова А. О.; Бєлінська, Анна Павлівна; Яремінець Н. С.
2021Аналіз промислової біотехнології хлібних виробів з використанням різних продуцентівІванова А. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2017Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавкиКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Дубоносов, Володимир Леонідович; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2019Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменівВарич, В. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015Вибір олійної основи для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2018Вибір і обгрунтування жирової основи рослинного походження для кремуБєлінська, Анна Павлівна; Жирнова, С. В.; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Мандзій, Т. П.
2017Виготовлення пастили оздоровчого напрямкуРак, О. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2017Використання β-каротину у харчовій промисловостіГолобородько, Д. С.; Бєлінська, Анна Павлівна
2014Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезівБєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Байбак, О. І.; Радзієвська, І. Г.
2021Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культурБєлінська, Анна Павлівна; Бочкарев, Сергій Володимирович; Петік, Ігор Павлович; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Хареба, О. В.
2015Вплив антиоксидантів рослинної сировини на стабільність до окиснення олійної основиКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Овчарова, К. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2010Вплив фізико-хімічних показників на стійкість до окиснення олійного розчину β -каротинуБєлінська, Анна Павлівна
2010Вітамінізований скваленвмісний харчовий функціональний продуктКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2010Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олійКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2021Дослідження впливу активності ферментного комплексу на стабільність до окиснення ліпідів насіння льонуБєлінська, Анна Павлівна; Мироненко, Л. С.; Кукушкін, А. І.; Дідух, Д. С.
2021Дослідження екструдування лляної макухи для виробництва продуктів спеціального призначенняБєлінська, Анна Павлівна; Трошин О. Г.; Петік І. П.; Бочкарев, С. В.