Browsing by Author Бєлінська, Анна Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Актуальність виробництва синтетичного амбрового мускусуБлищик, Тетяна Олександрівна; Анан'єва, В. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2018Вибір і обгрунтування жирової основи рослинного походження для кремуБєлінська, Анна Павлівна; Жирнова, С. В.; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Мандзій, Т. П.
2017Виготовлення пастили оздоровчого напрямкуРак, О. В.; Бєлінська, Анна Павлівна
2017Використання β-каротину у харчовій промисловостіГолобородько, Д. С.; Бєлінська, Анна Павлівна
2010Вплив фізико-хімічних показників на стійкість до окиснення олійного розчину β -каротинуБєлінська, Анна Павлівна
2014Дослідження протиопікової дії емульсійного косметичного засобуКричковська, Лідія Василівна; Марченко, Валерія Сергіївна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2012Дослідження розчинності натрієвих солей жирних кислот в основі нейтралізуючого розчину, що містить етанол і гліцеринПетік, І. П.; Гладкий, Федір Федорович; Петік, П. Ф.; Федякіна, З. П.; Бєлінська, Анна Павлівна
2016Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусуАнан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Петров, Сергій Олександрович; Петрова, Ірина Анатоліївна
2015Купажована олія як основа для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Кузьміних, В. Є.
2018Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Петров, Сергій Олександрович; Жирнова, Світлана Вікторівна
2015Обгрунтування комплексу антиоксидантів для стабілізації косметичного кремуМарченко, Валерія Сергіївна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2016Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2017Перспективи використання лецитину в харчовій промисловостіЧеркашина, Владислава Євгеніївна; Бєлінська, Анна Павлівна
2017Природні барвники для виготовлення безалкогольних напоївЛисенко, Ю. С.; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
2016Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Петров, Сергій Олександрович
2017Підвищення показників безпеки ковбасних виробівНиконенко, К. С.; Бєлінська, Анна Павлівна; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2011Розвиток наукової школи хімії і технології жирів в Харківському технологічному інституті наприкінці ХІХ – в першій половині ХХ столітьБєлінська, Анна Павлівна; Перевалов, Леонід Іванович; Криволапов, О. М.
2016Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначенняАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Якушко, Вікторія Сергіївна
2010Розробка майонезу, збалансованого за складом поліненасичених жирних кислотБєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Черевична, Н. І.; Зекунова, Тетяна Іванівна
2014Розробка олій нового поколінняМатвєєва, Т. В.; Бєлінська, Анна Павлівна; Федякіна, З. П.; Петров, Сергій Олександрович