Browsing by Author Варанкіна, Олександра Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біологічна очистка та дезодорація газоповітряних викидівШестопалов, Олексій Валерійович; Бахарєва, Ганна Юріївна; Філенко, Олеся Миколаївна; Плахотна, Юлія Миколаївна; Аверіна, Олена Валеріївна; Донський, Дмитро Леонідович; Бондаренко, Тамара Степанівна; Толстоусова, Оксана Валеріївна; Гуренко, Ірина Вікторівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2018Біотехнологічні основи використання біологічно активних речовин солодки голої у складі косметичних засобівЛитюга, Анна Олегівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2017Біотехнологічні продукти та процеси в технології косметичних засобівЛитюга, Анна Олегівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2019Біотехнологія виробництва йогуртів з продуктами бджільництваЧудна, А. О.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2019Вдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництваЧудна, А. О.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2017Дослідження активності ферментного препарату протеолітичної дії в залежності від водневого показника середовищаЛаврик, Д. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2019Дослідження біотехнології виробництва варенцюЛичана, О. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2019Дослідження біотехнології виробництва лізинуЛичана, О. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2018Дослідження біотехнології виробництва сиру кисломолочногоГалушко, А. С.; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2018Дослідження вмісту біологічно активних речовин в екстрактах коренів солодки голої після біотехнологічної переробкиЛитюга, Анна Олегівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2013Дослідження впливу концентрації початкового сусла на органолептичні показники напою в технології високогустинного пивоварінняТонюк, Марина Леонідівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2012Дослідження впливу концентрації початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоварінняТонюк, Марина Леонідівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2014Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типуВаранкіна, Олександра Олександрівна; Тонюк, Марина Леонідівна; Косс, А. Н.
2017Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температуриСергієнко, Б. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2013Дослідження оптимальних умов спектрофотометричного вмзначення амінокислотКлещев, Микола Федосович; Костиркіна, Тетяна Данилівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Гришковська, Антонія Вікторівна
2019Дослідження органолептичних показників якості сиру кисломолочного з додаванням рослинної сировиниКопилова, В. С.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Бєлих, Ірина Анатоліївна
2018Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Основи мікробіології косметичних засобів"Овсяннікова, Тетяна Олександрівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна
2018Оптимізація біотехнології виробництва йогуртуБугайова, Ю. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2017Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирівПолуян, Д. В.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович
2018Оптимізація біотехнології отримання каротиноїдівШапкіна, І. Є.; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Огурцов, Олександр Миколайович