Browsing by Author Кричковська, Лідія Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 90  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання)Кричковська, Лідія Василівна; Петрова, Ірина Анатоліївна; Петров, Сергій Олександрович
2017Активність інгібіторів протеаз як складова біологічної цінності білково-жирової основи для харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Голобородько, Д. С.
2017Актуальність застосування β-каротину мікробіологічногоБаранова, Людмила Володимирівна; Кричковська, Лідія Василівна; Мироненко, Лілія Сергіївна
2016Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктахАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна
2009Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних пруктахВаранкіна, Олександра Олександрівна; Кричковська, Лідія Василівна
2017Аналіз мікроелементного складу глини косметичної чорноїНартенко, А. В.; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, Володимир Леонідович
2017Аналіз мікроелементного складу губних помад методом рентгенофлуоресцентного аналізуНемченко, Н. В.; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, Володимир Леонідович
2016Аналіз мікроелементного складу порошків з рослинної сировиниАнан'єва, Валерія Вікторівна; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, Володимир Леонідович
2020Багатошарові наноструктурні покриття для твердосплавного інструментуДубоносов, Володимир Леонідович; Кричковська, Лідія Василівна
2017Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавкиКричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Дубоносов, Володимир Леонідович; Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
2018Білково-жировий композит подовженого терміну придатності для раціонального харчування спортсменівБочкарев, Сергій Володимирович; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; Кричковська, Лідія Василівна
2010Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротиномВаранкіна, Олександра Олександрівна; Кричковська, Лідія Василівна; Зекунова, Тетяна Іванівна
2016Ванілін та ацетилпіроли в синтезі халконів з потенційною рістстимулюючою активністюПеретятько, Ірина Володимирівна; Міхедькіна, Олена Йосипівна; Василейко, М. В.; Кричковська, Лідія Василівна
2015Вибір адсорбенту з відходів апк та нанотрубок для безпеки рослинної оліїАлалі, Мусанна; Кричковська, Лідія Василівна
2021Вибір вуглецьвміщуючих наносорбентів для вилучення з води металів та нафтопродуктівЕссам, Елнаггар; Кричковська, Лідія Василівна; Дубоносов, Володимир Леонідович; Грицаєнко Ю. А.
2015Вибір олійної основи для низькокалорійних соусівКричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна
2014Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджівОвсяннікова, Тетяна Олександрівна; Кричковська, Лідія Василівна
2015Вивчення параметрів, що визначають дисперсність нанорозмірних частинок оксиду нікелюЧеренкова, Н. В.; Кулінічев, Ю. М.; Ведь, Валерій Євгенович; Кричковська, Лідія Василівна
2008Вивчення хімічного складу каротину мікробіологічногоСтрус, О. Е.; Кричковська, Лідія Василівна; Половко, Н. П.
2010Використання водорозчинного каротину та борошна при створенні функціональних напоївЖулінська, О. В.; Пересічний, Михайло Іванович; Кричковська, Лідія Василівна