Просмотр собрания по группе - Авторы Некрасов, Павло Олександрович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 56  дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2008Бактерицидні властивості діацилгліцеринів ω-3 ненасичених жирних кислотНекрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В.
2015Використання синбіотичних комплексів у майонезах профілактичного призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Н. А.; Маковська, Т. В.
2013Вплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків при кипятінні суслаДанилова, Людмила Андріївна; Березка, Тетяна Олександрівна; Некрасов, Павло Олександрович; Мелетьєв, А. Є.
2015Гомогенізація комбінованих вершків у технології білкових паст для дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Некрасов, Павло Олександрович
2011Деякі аспекти дослідження реології низькожирних майонезівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Гасюк, Лариса Василівна; Марков, Костянтин Валерійович
2010Дослідження впливу діацилгліцеринів на поліморфні перетворення у функціональних жирових системахНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна
2010Дослідження впливу структурованих ліпідів на перебіг процесів обміну в організміНекрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Горбач, Т. В.
2011Дослідження дії іммобілізованих ліпаз на процес ензимного ацидолізу жирівНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, О. В.; Некрасов, Олександр Павлович
2011Дослідження ефективності ферментів щодо гідролітичного розщеплення жирівНекрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Ю. М.; Некрасов, Олександр Павлович
2010Дослідження кінетики процесу отримання структурованих ліпідів методом ферментативної трансетерифікації жирівНекрасов, Павло Олександрович
2011Дослідження кінетики ферментативного ацидолізу жирівНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Некрасов, Олександр Павлович
2006Дослідження кінетики ферментативного гліцеролізу ацилгліцеринівГладкий, Федір Федорович; Гасюк, Лариса Василівна; Богодіст-Тимофєєва, О. Ю.; Некрасов, Павло Олександрович; Логачов, Володимир Юрійович
2007Дослідження кінетики ферментативної етерифікаціїНекрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В.; Катасонова, Н. Г.
2009Дослідження механізму ферментативного гліцеролізу жирівНекрасов, Павло Олександрович
2009Дослідження механізму ферментативної етерифікаціїНекрасов, Павло Олександрович
2015Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислотНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Н. А.
2011Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринамиНекрасов, Павло Олександрович
2015Дослідження перетравлюваності білків INVITRO у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначенняТкаченко, Н. А.; Некрасов, Павло Олександрович
2012Дослідження реологічних властивостей високожирних майонезів на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Подлісна, Олена Валеріївна
2011Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганніНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Некрасов, Олександр Павлович; Таратун, Яна Миколаївна