Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання цільової ферментації у технології м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберіганняШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович
2019Вплив застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів на основі різних видів м’ясної сировиниГармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович
2020Вплив комплексу β-циклодекстрину з йодом на функціонально-технологічні характеристики м’ясних фаршівПасічний, Василь Миколайович; Українець, А. I.; Чебаненко, Христина Володимирівна; Камлай, Іванна Сергіївна
2020Вплив комплексу β-циклодекстрину з йодом на функціонально-технологічні характеристики м’ясних фаршівПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Чебаненко, Христина Володимирівна; Камлай, Іванна Сергіївна
2019Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики фаршів на основі різних видів м'ясної сировиниШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович
2020Вплив режимів термічної обробки на характеристики продуктів із м’яса птиці з використанням цільової ферментаціїГармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович
2020Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментаціїШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Дослідження структурних змін м’яса перепелів в процесі заморожуванняПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Аль-Х, Хайдер М.; Полумбрик, Манєфа Миколаївна
2016Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирівШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Прохоренко, Жанна Іванівна
2019М'ясомісткі комбіновані продукти з м'ясом качки та сріблястого карасяТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович
2017Моделювання жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці з використанням модифікованих жирівШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Геронтіївна
2020Оптимізація процесу термічної обробки м’яса птиці за технологією Sous Vide із застосуванням фосфатної сумішіГармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович