Browsing by Author Сорокіна, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Використання пастоподібної овочевої сировини для виготовлення плавлених сирівСорокіна, С. В.; Томашевська, Р. Я.; Величко, Ю. В.
2008Вплив різних видів добрів на декоративність горщикової квіткової продукціїЛуценко, І. М.; Сорокіна, С. В.
2009Збагачення плавлених сирів рослинними компонентамиСорокіна, С. В.; Борзило, М. В.; М’ячиков, О. В.
2017Кадровий потенціал підприємстваГеращенко, Ірина Олексіївна; Сорокіна, С. В.; Пиркіна, А. А.
2009Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробівСорокіна, С. В.; Жилюк, Н. О.; Яцуценко, О. О.
2009Моделювання комплексного показнику якості кисломолочного продуктуСорокіна, С. В.; Полупан, В. В.
2017Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємстваГеращенко, Ірина Олексіївна; Сорокіна, С. В.; Пиркіна, А. А.
2014Оптимізація параметрів нового конструктивного елементу з метою підвищення стійкості меблевих тканин до тертяСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Афанасьєва, В. А.
2008Розробка додаткових властивостей керамічних горщиків для квітівГорбенко, О. О.; Сорокіна, С. В.
2006Удосконалення рецептурного складу питних вершківСорокіна, С. В.; Летута, Т. М.; Коршун, О. І.