Browsing by Author Ткаченко, Наталія Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнтТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Лукіна, Л. А.
2015Використання синбіотичних комплексів у майонезах профілактичного призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Маковська, Т. В.
2015Гомогенізація комбінованих вершків у технології білкових паст для дитячого харчуванняТкаченко, Наталія Андріївна; Українцева, Ю. С.; Некрасов, Павло Олександрович
2016Дослідження біокаталітичного процесу синтезу жирів оздоровчого призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна
2015Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислотНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна
2015Дослідження перетравлюваності білків INVITRO у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначенняТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович
2014Емульсійні жирові продукти функціонального призначення з синбіотичними комплексамиНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Гресько, І. Г.
2017Жирові системи оздоровчого призначення зі зниженим та нульовим вмістом транс-ізомерів жирних кислотНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Гудзь, Ольга Миколаївна
2015Заквашувальна композиція зі змішаних культур біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчуванняТкаченко, Наталія Андріївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Некрасов, Павло Олександрович
2014Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостямиТкаченко, Наталія Андріївна; Назаренко, Ю. В.; Авершина, А. С.; Українцева, Ю. С.
2015Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович
2016Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоївТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Копійко, А. В.
2017Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокислотним складомТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Касьянова, А. Ю.
2016Нові види майонезів оздоровчого призначенняТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Маковська, Т. В.
2015Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоївТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Дідик, О. В.
2016Оптимізація параметрів екстрагування біологічно активних речовин з квітів Tagetes patulaТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Вікуль, С. І.; Гончарук, Я. А.
2016Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироваткиТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Вікуль, С. І.
2015Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідівНекрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Клименко, С. М.
2017Термостатний спосіб виробництва – гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого харчуванняУкраїнцева, Юлія Сергіївна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Авершина, Анастасія Сергіївна; Павленко, Олександр Тимофійович
2014Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринамиТкаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович