Browsing by Author Українець, Анатолій Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вплив електроіскрових розрядів на властивості та якісні показники сокостружкової сумішіДашковський, Юрій Олександрович; Маринін, Андрій Іванович; Прохоренко, Жанна Іванівна; Українець, Анатолій Іванович
2020Вплив комплексу β-циклодекстрину з йодом на функціонально-технологічні характеристики м’ясних фаршівПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Чебаненко, Христина Володимирівна; Камлай, Іванна Сергіївна
2015Дослідження структурних змін м’яса перепелів в процесі заморожуванняПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Аль-Х, Хайдер М.; Полумбрик, Манєфа Миколаївна
2010Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринамиНекрасов, Павло Олександрович; Гладкий, Федір Федорович; Подлісна, Олена Валеріївна; Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна
2011Спосіб виробництва структурованих ліпідівНекрасов, Павло Олександрович; Гладкий, Федір Федорович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна
2010Спосіб виробництва структурованих ліпідівНекрасов, Павло Олександрович; Гладкий, Федір Федорович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна