Отримання білкового продукту з насіння соняшнику вітчизняної селекції

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

У статті представлено дані щодо фізико-хімічних показників насіння та складу ядра соняшнику різних сортів та гібридів української селекції. Завдяки м’яким режимам олієвидобування із безлушпинного ядра насіння соняшнику отримано харчовий шрот та досліджено його фізико-хімічні і органолептичні показники, а також амінокислотний склад білків.
In the article information is presented in relation to the physical-chemical indexes of seed and composition of sunflower kernel of different sorts and hybrids of the Ukrainian selection. Due to the soft modes of fats production from the cover-free sunflower seed kernels of food mealis got and his physical-chemical and organoleptical indexes, and also amino acids composition of proteins, are investigated.

Опис

Ключові слова

показники фізико-хімічні, сорти, гібриди, олієвидобування, шрот харчовий, показники органолептичні, амінокислоти

Бібліографічний опис

Отримання білкового продукту з насіння соняшнику вітчизняної селекції / М. А. Лабейко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 39. – С. 117-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced