Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10454
Title: Шляхи покращення результатів діяльності малих підприємств хлібобулочної промисловості в умовах досконалої конкуренції
Authors: Рогалева, О. П.
Keywords: попит; якість; прибуток; громадське харчування; perfect competition; small businesses; demand; quality; profit
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Рогалева О. П. Шляхи покращення результатів діяльності малих підприємств хлібобулочної промисловості в умовах досконалої конкуренції / О. П. Рогалева // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 45 (951). – С. 149-155.
Abstract: У роботі мова йде про малі підприємства хлібобулочної промисловості, що працюють в умовах досконалої конкуренції, а саме доготовочні підприємства (громадського харчування) – які здійснюють приготування блюд з напівфабрикатів і кулінарних виробів, їх реалізацію і організацію вжитку. Запропоновано один із шляхів підвищення якості хлібобулочної продукції. Представлені розрахунки про доцільність заходу
The paper will discuss small business bakery industry in conditions of perfect competition, namely dohotovochni enterprises (catering) – engaged in cooking with culinary and semi-finished products, their implementation and organization use. A one way to improve the quality of bakery products, namely the introduction of such additives as dry wheat gluten, presented research at appropriate introduction of additives
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10454
Appears in Collections:Вісник № 45

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_45_Rohaleva_Shliakhy.pdf243,11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.