Шляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукції

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглядається важливість процесу оптимізації асортиментної політики в умовах ринкової економіки. Проведено аналіз ринку молочно-сирної продукції України та запропоновано шляхи оптимізації асортиментної політики її виробників.
In the article importance of process of optimization of assortment policy is examined in the conditions of market economy. A market analysis is conducted milk cheese to the products of Ukraine and the ways of optimization of assortment policy of its producers are offered.

Опис

Ключові слова

асортиментна політика, ринок, сиро-молочна продукція, конкурентоздатність, rawly are suckling products, market, assortment, assortment policy, efficiency

Бібліографічний опис

Мірошник М. В. Шляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукції / М. В. Мірошник, С. О. Сапко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 14 (920), т. 2. – С. 59-65.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced