Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Досліджено оптичні властивості плазм, вилучених з м`ясної сировини. Встановлено залежність кута розсіювання світла в плазмах від різноманітних чинників: умов утримання, годування птиці та гідробіонтів, а також досліджено вплив на його значення циклічного заморожування
Investigated the optical properties of the plasma, isolated from meat. Detected the dependence of the angle of light scattering in plasmas on various factors: the condition of keeping and feeding poultry and hydrobionts, numbers of cycles freezing

Опис

Ключові слова

кут розсіювання світла, ефект Тиндаля, умови вирощування, умови зберігання, plasma, optical properties, Tyndall effect, angle light scattering

Бібліографічний опис

Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів / М. І. Погожих [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 68 (974). – С. 190-193.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в