Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Досліджено оптичні властивості плазм, вилучених з м`ясної сировини. Встановлено залежність кута розсіювання світла в плазмах від різноманітних чинників: умов утримання, годування птиці та гідробіонтів, а також досліджено вплив на його значення циклічного заморожування
Investigated the optical properties of the plasma, isolated from meat. Detected the dependence of the angle of light scattering in plasmas on various factors: the condition of keeping and feeding poultry and hydrobionts, numbers of cycles freezing
Investigated the optical properties of the plasma, isolated from meat. Detected the dependence of the angle of light scattering in plasmas on various factors: the condition of keeping and feeding poultry and hydrobionts, numbers of cycles freezing
Опис
Ключові слова
кут розсіювання світла, ефект Тиндаля, умови вирощування, умови зберігання, plasma, optical properties, Tyndall effect, angle light scattering
Бібліографічний опис
Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів / М. І. Погожих [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 68 (974). – С. 190-193.