Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Title: Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР
Authors: Сокол, Ганна Ігорівна
Каретнікова, Валентина Степанівна
Демидов, Ігор Миколайович
Keywords: поверхнево-активні речовини; етаноліз; переетерифікація; емульгатор; моноацилгліцероли; собівартість; surface-active substances; ethanolysis; interesterification; emulsifier; monoacylglycerols; prime price
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Сокол Г. І. Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР / Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 134-138.
Abstract: У статті наведено розрахунок собівартості харчових поверхнево-активних речовин, одержаних шляхом етанолізу харчових жирів з додаванням гліцеролу. Проаналізовано зниження витрат на виробництво маргаринової продукції із використанням нового емульгатору та доведено економічну ефективність нової технології.
The calculation of prime price of food surface-active substances, getting with an ethanolysis of food fats with addition of glycerol is resulted in the article. The cost cutting on the production of margarine goods with the using of new emulsifier is analyzed and economic efficiency of new technology is proven.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Appears in Collections:Вісник № 66
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_66_Sokol_Doslidzhennia.pdf149,52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.