Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Название: Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР
Авторы: Сокол, Ганна Ігорівна
Каретнікова, Валентина Степанівна
Демидов, Ігор Миколайович
Ключевые слова: поверхнево-активні речовини; етаноліз; переетерифікація; емульгатор; моноацилгліцероли; собівартість; surface-active substances; ethanolysis; interesterification; emulsifier; monoacylglycerols; prime price
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Сокол Г. І. Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР / Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 134-138.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено розрахунок собівартості харчових поверхнево-активних речовин, одержаних шляхом етанолізу харчових жирів з додаванням гліцеролу. Проаналізовано зниження витрат на виробництво маргаринової продукції із використанням нового емульгатору та доведено економічну ефективність нової технології.
The calculation of prime price of food surface-active substances, getting with an ethanolysis of food fats with addition of glycerol is resulted in the article. The cost cutting on the production of margarine goods with the using of new emulsifier is analyzed and economic efficiency of new technology is proven.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Располагается в коллекциях:Вісник № 66
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2012_66_Sokol_Doslidzhennia.pdf149,52 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.