Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Назва: Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР
Автори: Сокол, Ганна Ігорівна
Каретнікова, Валентина Степанівна
Демидов, Ігор Миколайович
Ключові слова: поверхнево-активні речовини; етаноліз; переетерифікація; емульгатор; моноацилгліцероли; собівартість; surface-active substances; ethanolysis; interesterification; emulsifier; monoacylglycerols; prime price
Дата публікації: 2012
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Сокол Г. І. Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР / Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 134-138.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено розрахунок собівартості харчових поверхнево-активних речовин, одержаних шляхом етанолізу харчових жирів з додаванням гліцеролу. Проаналізовано зниження витрат на виробництво маргаринової продукції із використанням нового емульгатору та доведено економічну ефективність нової технології.
The calculation of prime price of food surface-active substances, getting with an ethanolysis of food fats with addition of glycerol is resulted in the article. The cost cutting on the production of margarine goods with the using of new emulsifier is analyzed and economic efficiency of new technology is proven.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Розташовується у зібраннях:Вісник № 66
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2012_66_Sokol_Doslidzhennia.pdf149,52 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.