Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСокол, Ганна Ігорівнаuk
dc.contributor.authorКаретнікова, Валентина Степанівнаuk
dc.contributor.authorДемидов, Ігор Миколайовичuk
dc.date.accessioned2015-01-24T18:48:07Z-
dc.date.available2015-01-24T18:48:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСокол Г. І. Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР / Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 134-138.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12318-
dc.description.abstractУ статті наведено розрахунок собівартості харчових поверхнево-активних речовин, одержаних шляхом етанолізу харчових жирів з додаванням гліцеролу. Проаналізовано зниження витрат на виробництво маргаринової продукції із використанням нового емульгатору та доведено економічну ефективність нової технології.uk
dc.description.abstractThe calculation of prime price of food surface-active substances, getting with an ethanolysis of food fats with addition of glycerol is resulted in the article. The cost cutting on the production of margarine goods with the using of new emulsifier is analyzed and economic efficiency of new technology is proven.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk
dc.subjectетанолізuk
dc.subjectпереетерифікаціяuk
dc.subjectемульгаторuk
dc.subjectмоноацилгліцеролиuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectsurface-active substancesen
dc.subjectethanolysisen
dc.subjectinteresterificationen
dc.subjectemulsifieren
dc.subjectmonoacylglycerolsen
dc.subjectprime priceen
dc.titleДослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАРuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 66
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_66_Sokol_Doslidzhennia.pdf149,52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.