Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Название: Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях
Авторы: Кричковська, Лідія Василівна
Жулінська, О. В.
Ключевые слова: склад рецептури; мікробіологічний каротин; лимонна кислота; харчування
Дата публикации: 2011
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Кричковська Л. В. Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях / Л. В. Кричковська , О. В. Жулінська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 24. – С. 150-153.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена проблемі обґрунтування застосування різних нутріцевтиків у функціональних напоях. Розглядається питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину, лимонної кислоти та гідратованих фулеренів для продукту з профілактичними властивостями.
The work is dedicated to the problem of grounding the usage different nutriceutics in functional drinks. The problem of the introducing the microbiological carotene and hydrated fullerenes in the drinks formulation has been reviewed in order to create the product with prophylactic features.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Располагается в коллекциях:Вісник № 24
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2011_24_Krychkovska_Ratsionalni.pdf145,05 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.