Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Назва: Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях
Автори: Кричковська, Лідія Василівна
Жулінська, О. В.
Ключові слова: склад рецептури; мікробіологічний каротин; лимонна кислота; харчування
Дата публікації: 2011
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Кричковська Л. В. Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях / Л. В. Кричковська , О. В. Жулінська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 24. – С. 150-153.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена проблемі обґрунтування застосування різних нутріцевтиків у функціональних напоях. Розглядається питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину, лимонної кислоти та гідратованих фулеренів для продукту з профілактичними властивостями.
The work is dedicated to the problem of grounding the usage different nutriceutics in functional drinks. The problem of the introducing the microbiological carotene and hydrated fullerenes in the drinks formulation has been reviewed in order to create the product with prophylactic features.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Розташовується у зібраннях:Вісник № 24
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2011_24_Krychkovska_Ratsionalni.pdf145,05 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.