Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКричковська, Лідія Василівнаuk
dc.contributor.authorЖулінська, О. В.uk
dc.date.accessioned2015-02-11T09:51:20Z-
dc.date.available2015-02-11T09:51:20Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКричковська Л. В. Раціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напоях / Л. В. Кричковська , О. В. Жулінська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 24. – С. 150-153.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12937-
dc.description.abstractРобота присвячена проблемі обґрунтування застосування різних нутріцевтиків у функціональних напоях. Розглядається питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину, лимонної кислоти та гідратованих фулеренів для продукту з профілактичними властивостями.uk
dc.description.abstractThe work is dedicated to the problem of grounding the usage different nutriceutics in functional drinks. The problem of the introducing the microbiological carotene and hydrated fullerenes in the drinks formulation has been reviewed in order to create the product with prophylactic features.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectсклад рецептуриuk
dc.subjectмікробіологічний каротинuk
dc.subjectлимонна кислотаuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.titleРаціональні умови використання смакових та функціональних збагачувачів в напояхuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 24
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2011_24_Krychkovska_Ratsionalni.pdf145,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.