Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/13554
Название: Концепція раціональної організації процесів тонкого подрібнення в барабанних млинах
Другие названия: The concept of the tumbling mills fine grinding processes rational organization
Авторы: Науменко, Ю. В.
Ключевые слова: механічне подрібення; внутрішньокамерне завантаження; енергетична селективність подрібнення; багатостадійність помелу; tumbling mills; operating conditions; intrachamber filling; grinding energy selectivity; multistage grinding
Дата публикации: 2014
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Науменко Ю. В. Концепція раціональної організації процесів тонкого подрібнення в барабанних млинах / Ю. В. Науменко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 52 (1094). – С. 72-79.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто механізм взаємодії робочих органів барабанних млинів із частинками подрібнюваного матеріалу. Виявлено резерви підвищення ефективності роботи млинів за рахунок організації раціональних режимів руху завантаження при реалізації принципу енергетичної селективності подрібнення. Створено нові робочі процеси багатостадійного подрібнення в барабанних млинах.
The mechanism of tumbling mills working bodies interaction with grinding material particles is consid-ered. The tumbling mills efficiency increasing reserves due to the rational filling flow organization in the grinding energy selectivity principle implementation is identified. The new tumbling mills multistage grinding operating conditions is created.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/13554
Располагается в коллекциях:Вісник № 52

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2014_52_Naumenko_Kontseptsiia.pdf1,96 MBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.