Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 12.
Найденные ресурсы:
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2010Розробка рецептур маргаринів функціонального призначення методом математичного моделюванняНекрасов, Павло Олександрович
2011Деякі аспекти дослідження реології низькожирних майонезівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Гасюк, Лариса Василівна; Марков, Костянтин Валерійович
2012Дослідження реологічних властивостей високожирних майонезів на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Подлісна, Олена Валеріївна
2011Дослідження ферментативних процесів отримання жирових систем функціонального призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Плахотна, Юлія Миколаївна; Полтавська, І. О.
2012Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначенняПолтавська, І. О.; Сидоренко, Т. С.; Некрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Плахотна, Юлія Миколаївна
2012Особливості структурно-механічних характеристик майонезів функціонального призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Некрасов, Олександр Павлович
2011Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганніНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Некрасов, Олександр Павлович; Таратун, Яна Миколаївна
2010Клінико-біологічні дослідження емульсійних жирових систем, збагачених діацилгліцеринамиНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна
2010Термодинамічні аспекти процесу ферментативного гліцеролізу жирівНекрасов, Павло Олександрович
2009Дослідження механізму ферментативної етерифікаціїНекрасов, Павло Олександрович