Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 12.
Найденные ресурсы:
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2010Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мережНекрасов, Павло Олександрович; Малько, Максим Миколайович
2010Клінико-біологічні дослідження емульсійних жирових систем, збагачених діацилгліцеринамиНекрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна
2009Дослідження механізму ферментативної етерифікаціїНекрасов, Павло Олександрович
2006Дослідження кінетики ферментативного гліцеролізу ацилгліцеринівГладкий, Федір Федорович; Гасюк, Лариса Василівна; Богодіст-Тимофєєва, О. Ю.; Некрасов, Павло Олександрович; Логачов, Володимир Юрійович
2010Термодинамічні аспекти процесу ферментативного гліцеролізу жирівНекрасов, Павло Олександрович
2012Особливості структурно-механічних характеристик майонезів функціонального призначенняНекрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Некрасов, Олександр Павлович
2012Розробка методів отримання дієтичних жирів функціонального призначенняПолтавська, І. О.; Сидоренко, Т. С.; Некрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Плахотна, Юлія Миколаївна
2010Розробка рецептур маргаринів функціонального призначення методом математичного моделюванняНекрасов, Павло Олександрович
2011Деякі аспекти дослідження реології низькожирних майонезівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Гасюк, Лариса Василівна; Марков, Костянтин Валерійович
2012Дослідження реологічних властивостей високожирних майонезів на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідівГладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Плахотна, Юлія Миколаївна; Подлісна, Олена Валеріївна