Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15592
Title: Щодо амідування кукурудзяної олії
Authors: Мельник, Анатолій Павлович
Матвєєва, Т. В.
Григорова, Г. В.
Keywords: триацилгліцерин; поверхнево-активні речовини; тваринні жири; хроматографія
Issue Date: 2011
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Мельник А. П. Щодо амідування кукурудзяної олії / А. П. Мельник, Т. В. Матвєєва, Г. В. Григорова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 58. – С. 44-48.
Abstract: Досліджено реакцію амідування кукурудзяної олії діетаноламіном при температурах 433 – 473 К і мольних відношеннях 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Методом тонкошарової хроматографії встановлено компонентний склад реакційної суміші. За рівняннями матеріального балансу розраховано зміни вмісту компонентів реакційної маси.
The reaction of amidation of corn oil by diethanolamine under temperatures 433 – 473 K and molar ratios 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Component content of reaction mixture founded by thin-layer chromatography. Changes of component composition of reaction masses calculated by the equations of material balance.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15592
Appears in Collections:Вісник № 58
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2011_58_Melnyk_Shchodo.pdf389,63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.