Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.
The problem of determining the composition of the complex nature of the non-starch thickener in the formulation of low-calorie mayonnaise. Obtained diagram of the viscosity of the emulsion product of the concentration and ratio of thickeners, and the thickeners have concentration at which the product has optimum emulsion viscosities. The expediency of use of non-starch thickeners nature in the production of low-calorie mayonnaise.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, продукти харчування, харчова промисловість, низькокалорійний соус, емульсійний продукт, комплексний загусник, гелеутворювач, food supplements, functional foods, low-calorie sauce, emulsion product, complex thickener, gelling agent

Бібліографічний опис

Кричковська Л. В. Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення / Л. В. Кричковська, В. В. Анан'єва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 7 (1116). – С. 83-88.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в