Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15970
Название: Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
Другие названия: The use of non-starch thickeners in nature emulsifying formulation of the product functionality
Авторы: Кричковська, Лідія Василівна
Анан'єва, В. В.
Ключевые слова: харчові добавки; продукти харчування; харчова промисловість; низькокалорійний соус; емульсійний продукт; комплексний загусник; гелеутворювач; food supplements; functional foods; low-calorie sauce; emulsion product; complex thickener; gelling agent
Дата публикации: 2015
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Кричковська Л. В. Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення / Л. В. Кричковська, В. В. Анан'єва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 7 (1116). – С. 83-88.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.
The problem of determining the composition of the complex nature of the non-starch thickener in the formulation of low-calorie mayonnaise. Obtained diagram of the viscosity of the emulsion product of the concentration and ratio of thickeners, and the thickeners have concentration at which the product has optimum emulsion viscosities. The expediency of use of non-starch thickeners nature in the production of low-calorie mayonnaise.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15970
Располагается в коллекциях:Вісник № 07
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2015_7_Krychkovska_Vykorystannia.pdf159,55 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.