Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15970
Title: Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
Other Titles: The use of non-starch thickeners in nature emulsifying formulation of the product functionality
Authors: Кричковська, Лідія Василівна
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Keywords: харчові добавки; продукти харчування; харчова промисловість; низькокалорійний соус; емульсійний продукт; комплексний загусник; гелеутворювач; food supplements; functional foods; low-calorie sauce; emulsion product; complex thickener; gelling agent
Issue Date: 2015
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кричковська Л. В. Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення / Л. В. Кричковська, В. В. Анан'єва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 7 (1116). – С. 83-88.
Abstract: Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.
The problem of determining the composition of the complex nature of the non-starch thickener in the formulation of low-calorie mayonnaise. Obtained diagram of the viscosity of the emulsion product of the concentration and ratio of thickeners, and the thickeners have concentration at which the product has optimum emulsion viscosities. The expediency of use of non-starch thickeners nature in the production of low-calorie mayonnaise.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15970
Appears in Collections:Вісник № 07
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2015_7_Krychkovska_Vykorystannia.pdf159,55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.