Інтенсифікація масоперенесення в екстрагуванні рослинних олій
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
В статье приведены данные исследования экстрагирования масла из рапса сорта «Чемпион» и сои сорта «Винничанка» растворителем спиртом с помощью микроволнового интенсификатора.
The article presents research data extracting oil from rapeseed varieties "Champion" and soybean varieties "Vinnichanka" alcohol solvent using microwave intensifiers.
The article presents research data extracting oil from rapeseed varieties "Champion" and soybean varieties "Vinnichanka" alcohol solvent using microwave intensifiers.
Опис
Ключові слова
енергетичні затрати, мікрохвильовий інтенсифікатор, олієвмісний ріпак, токофероли
Бібліографічний опис
Бандура В. М. Інтенсифікація масоперенесення в екстрагуванні рослинних олій / В. М. Бандура, Л. М. Коляновська // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2013. – № 2. – С. 144-148.