Автоматизація управління продуктовим відділенням на основі інтелектуальних систем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглядається питання автоматизації продуктового відділення цукрового заводу на основі нових методів управління. Одним з новітніх методів управління технологічними процесами виробництва є використання інтелектуальних систем управління на основі нечіткої логіки. Використання нечіткої логіки забезпечує відносно простий шлях управління складних для опису слабоформалізованих процесів, які характеризуються суттєво нелінійною поведінкою.

Опис

Ключові слова

прийняття рішень, логіка нечітка, регулятор нечіткий

Бібліографічний опис

Сокол Р. М. Автоматизація управління продуктовим відділенням на основі інтелектуальних систем / Р. М. Сокол, Я. В. Смітюх // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 11 (1120). – С. 83-88.

Зібрання