Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/16820
Назва: Автоматизированный выбор параметров измерительной установки ЯМР
Автори: Дьяков, А. Г.
Даниленко, Александр Федорович
Ключові слова: пищевая промышленность; ядерно-магнитный резонанс; компьютерные технологии; зондирующие импульсы; эхо-сигнал; продукты
Дата публікації: 2006
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Дьяков А. Г. Автоматизированный выбор параметров измерительной установки ЯМР / А. Г. Дьяков, А. Ф. Даниленко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Информатика и моделирование. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2006. – № 40. – С. 65-69.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано і обґрунтовано підхід для автоматизованого визначення вимірювальних параметрів сигналів установки ЯМР. Автоматизація виконується з метою підвищення точності і достовірності одержуваних відповідних імпульсів при аналізі харчових продуктів. На основі аналізу вимог по точності визначена методика проведення експериментів, яка направлена на збільшення амплітуди сигналу після збудження зразка магнітним полем з великою напруженістю поля.
Offered and grounded approach on the automated determination of measuring parameters of signals for setting ßÌÐ. Automation is executed with the purpose of increase of exactness and authenticity of the got returns impulses at the analysis of food products. On the basis of analysis of requirements on exactness the method of conducting of experiments is certain directed on the increase of amplitude of signal after excitation of standard by the magnetic field with large tension of the field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/16820
Розташовується у зібраннях:Вісник № 40
Кафедра "Комп'ютерна інженерія та програмування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2006_40_Dyakov_Avtomatizirovannyy.pdf297,4 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.