Розвиток наукової школи хімії і технології жирів в Харківському технологічному інституті наприкінці ХІХ – в першій половині ХХ століть

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглянуто заснування і розвиток Харківської наукової школи в галузі хімії і технології жирів та жирозамінників наприкінці ХІХ – в першій половині ХХ століть.
The article considers the base and development Kharkov scientific school in chemistry and technology of fats and fat substitutes at the end of XIX – the first half of the ХХ century.

Опис

Ключові слова

хімічна наука, продукти харчування, фармацевтична продукція, органічні сполуки, вчені, хіміки-технологи

Бібліографічний опис

Бєлінська А. П. Розвиток наукової школи хімії і технології жирів в Харківському технологічному інституті наприкінці ХІХ – в першій половині ХХ століть / А. П. Бєлінська, Л. І. Перевалов, О. М. Криволапов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Історія науки і техніки. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 64. – С. 185-191.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в