Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18364
Title: Інформаційна технологія забезпечення компетентності випускників вищого навчального закладу з урахуванням вимог роботодавця
Other Titles: Information technology which provides competence of university graduate and take into account the requirements of the employer
Authors: Загородня, Тетяна Миколаївна
Keywords: управління навчальним процесом,; якість підготовки; ВНЗ; learning management; competence; quality training
Issue Date: 2015
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Загородня Т. М. Інформаційна технологія забезпечення компетентності випускників вищого навчального закладу з урахуванням вимог роботодавця / Т. М. Загородня // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 22 (1131). – С. 21-24.
Abstract: Запропоновано метод формування компетентності студентів старших курсів з урахуванням вимог роботодавця. Показано, що при плануванні компонентів навчального процесу слід детально аналізувати перспективні компетенції для роботодавця, а не лише поточні затребувані компетенції. Описано інформаційну технологію, що дозволяє формувати компетентності, враховуючи вимоги роботодавців, що відрізняє її від існуючих.
The author proposed a method of forming competence graduate students from the requirements of the employer. Information technologies used in education, usually focused on building knowledge and skills and it does not take into account the requirements for planning and implementing competency formation. The author proposed a method of forming competence graduate students from the requirements of the employer.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18364
Appears in Collections:Вісник № 22

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2015_22_Zahorodnia_Informatsiina_tekhnolohiia.pdf541,94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.