Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з курсу англійської мови за темою "Телефонні розмови та електронне спілкування"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Дані методичні вказівки призначені для самостійної та аудиторної роботи студентів І курсу факультетів економічного та бізнесу та фінансів очної форми навчання. Методичні вказівки спрямовані на оволодіння необхідним граматичним, лексичним матеріалом з англійської мови за темами "Ділові телефонні розмови" та "Повідомлення". Робота складається з двох уроків (Unit), в яких вивчаються правила мовленнєвої поведінки під час телефонних переговорів (Unit 1 "On The Phone"), використання електронної пошти та вміння залишати та фіксувати будь-яке повідомлення (Unit 2 "Messaging"). З метою найкращого опанування лексичного матеріалу в методичних вказівках пропонується розділ "Завдання для самостійного опрацювання", тестові завдання та англо-український словник до кожного розділу.

Опис

Ключові слова

граматика, лексика, мова ділова, поведінка мовленнєва

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з курсу англійської мови за темою "Телефонні розмови та електронне спілкування" : для студ. екон. спец. та ф-ту комп'ютерних та інформаційних технологій / уклад. Г. С. Тарасова, Н. В. Полоусова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2009. – 80 с.