Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1876
Title: Дослідження механізму ферментативного гліцеролізу жирів
Authors: Некрасов, Павло Олександрович
Keywords: пальмова олія; моноацилгліцерини
Issue Date: 2009
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Некрасов П. О. Дослідження механізму ферментативного гліцеролізу жирів / П. О. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2009. – № 4. – С. 50-55.
Abstract: In presented work it was ascertained that enzymecatalyzed glycerolysis of fats obeys ping-pong bi-bi mechanism. According to the mechanism scheme the glycerolysis is the complex process which involves three competitive reactions. Computed equilibrium constants gave an opportunity to establish the dominant reaction.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1876
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2009_4_Nekrasov_Doslіdzhennya mekhanіzmu.pdf460,34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.