Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18831
Title: | Організація документообігу в ресторанному господарстві |
Other Titles: | Workflow in the restaurant industry |
Authors: | Брік, Світлана Володимирівна |
Keywords: | план-меню; денні забірні листи; замовлення-рахунок; товарний звіт; plan menus; daily intaking letters; orders; account; product report |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | НТУ "ХПІ" |
Citation: | Брік С. В. Організація документообігу в ресторанному господарстві / С. В. Брік // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 19-23. |
Abstract: | У статті розглянуто місце і роль документообігу для підприємств ресторанного господарства та побудовано модель організації бухгалтерського обліку на підприємствах харчування. Висвітлено питання щодо типових форм первинних документів, які мають ряд недоліків та потребують додаткового вивчення з метою подальшого врегулювання первинних документів.Удосконалені первинні та зведені документи з обліку запасів, які забезпечують інформацією відповідних користувачів, дозволять якісно сформувати графік документообігу, від якого залежить ефективне функціонування підприємства в цілому. Ускладнена специфіка облікового процесу на підприємствах ресторанного бізнесу потребує введення поетапного бухгалтерського обліку. |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18831 |
Appears in Collections: | Вісник № 66 Кафедра "Економічний аналіз і облік" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vestnik_HPI_2014_66_Brik_Orhanizatsiia.pdf | 3,31 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.