Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).

Опис

Бібліографічний опис

Угрімова І. В. Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 158-166.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в