Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18876
Title: Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств
Authors: Угрімова, Ірина Володимирівна
Keywords: зовнішнє середовище; внутрішнє середовище; індикатори; реструктуризація; sustainability; strategic stability; external environment; internal environment
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Угрімова І. В. Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 158-166.
Abstract: Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18876
Appears in Collections:Вісник № 66
Кафедра "Менеджмент та оподаткування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_66_Uhrimova_Kompleksnyi.pdf4,42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.