Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18924
Название: Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини
Другие названия: Development of physical methods for merchandising expertise of food raw materials of animal origin
Авторы: Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Ключевые слова: бройлери; карась сріблястий; товарознавча оцінка; пробопідготовка; рідка фаза; broilers; silver carp; merchandising expertise; sample preparation; liquid phase
Дата публикации: 2015
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 46 (1155). – С. 142-146.
Краткий осмотр (реферат): Розглядаються питання розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час заморожування-розморожування. З цією метою науково обґрунтовано спосіб отримання проб із продовольчої сировини тваринного походження та надано їм характеристику за стандартними методами. Виходячи з агрегатного стану проб та їх властивостей, запропоновано використовувати оптичну, електрофізичну та кріоскопічну методики для ідентифікації бройлерів відповідно до умов вирощування, а також для виявлення якісної фальсифікації продукції риболовства та птахівництва у разі повторного заморожування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18924
Располагается в коллекциях:Вісник № 46

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2015_46_Odarchenko_Rozroblennia.pdf408,31 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.