Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Кваліметрія, управління якістю, сертифікація та конкурентоспроможність продукції"
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
якість товарів, кваліметрія машинобудування, показники якості, оцінка якості, конкурентоспроможність товару, метод ранжування, метод попарного зіставлення, метод подвійного попарного зіставлення, експертна група, аналіз конкурентоспроможності, методи оцінки конкурентоспроможності, якість об'єкту
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Кваліметрія, управління якістю, сертифікація та конкурентоспроможність продукції" : для студ. спец. 7.000001 "Якість, стандартизація та сертифікація" / уклад. Н. В. Зубкова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – 56 с.
