Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Кваліметрія, управління якістю, сертифікація та конкурентоспроможність продукції"

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

якість товарів, кваліметрія машинобудування, показники якості, оцінка якості, конкурентоспроможність товару, метод ранжування, метод попарного зіставлення, метод подвійного попарного зіставлення, експертна група, аналіз конкурентоспроможності, методи оцінки конкурентоспроможності, якість об'єкту

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Кваліметрія, управління якістю, сертифікація та конкурентоспроможність продукції" : для студ. спец. 7.000001 "Якість, стандартизація та сертифікація" / уклад. Н. В. Зубкова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced