Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19301
Название: Дослідження процесу старіння бітуму за показником температури крихкості
Авторы: Волошин, М. Д.
Політова, Н. П.
Ключевые слова: будівельні матеріали; вентильовані печі; властивості бітуму; метод окиснення гудронів; покрівельні матеріали
Дата публикации: 2010
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Волошин М. Д. Дослідження процесу старіння бітуму за показником температури крихкості / М. Д. Волошин, Н. П. Політова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2010. – № 11. – С. 13-18.
Краткий осмотр (реферат): В статті зображено результати вивчення процесу старіння бітуму при впливі підвищених температур у вентильованій печі. Аналіз змін властивостей бітуму проводився за допомогою виміру температури крихкості у відповідності з ГОСТ 11507. На основі отриманих даних був зроблений розрахунок константи швидкості штучного старіння бітуму. Отриманні данні представлені в статті у вигляді таблиць, графіків та діаграм.
In the article the results study of process of senescence of bitumen is shown under influence of the increased temperatures in the ventilated dryer cell. The analysis of changes of properties of bitumen was made by means of measuring of temperature of fragility in accordance with GOST 11507. On the basis of findings was done calculation constant of speed of artificial senescence of bitumen. Findings are presented in the article as tables, graphs and diagrams.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19301
Располагается в коллекциях:Вісник № 11

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2010_11_Voloshyn_Doslidzhennia.pdf189,34 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.