Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії"

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Методичні рекомендації з дисципліни "Страховий менеджмент" розроблено на допомогу вивчення дисципліни та організації роботи студента на практичних заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки страхового менеджменту в діяльності вітчизняних страхових компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В даній роботі подано матеріал для вивчення предмету "Страховий менеджмент", сконцентровано увагу на головних питаннях лекції: Інноваційний менеджмент у страхуванні, наведено перелік питань для іспиту.

Опис

Ключові слова

страхування, ризики, ринок страховий, регулювання державне, діяльність фінансова, угода страхова, управління персоналом, маркетинг страховий, менеджмент інноваційний, страхування медичне, страхування транспортне, лекції, заняття практичні

Бібліографічний опис

Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії" / уклад. О. Ю, Лінькова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – 23 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced