Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985
Назва: Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж
Автори: Некрасов, Павло Олександрович
Малько, Максим Миколайович
Ключові слова: продукти харчування; олійно-жирова галузь; нутрієнти; діацилгліцерин; ферментативний гліцероліз жирів; соняшникова олія
Дата публікації: 2010
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.
Короткий огляд (реферат): Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Системний аналіз та інформаційно-аналітичні технології"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITE_2010_3_Nekrasov_Optymizaciya parametriv.pdf513,23 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.