Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНекрасов, Павло Олександровичuk
dc.contributor.authorМалько, Максим Миколайовичuk
dc.date.accessioned2013-09-05T08:12:53Z-
dc.date.available2013-09-05T08:12:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНекрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985-
dc.description.abstractUse of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectолійно-жирова галузьuk
dc.subjectнутрієнтиuk
dc.subjectдіацилгліцеринuk
dc.subjectферментативний гліцероліз жирівuk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.titleОптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мережuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Кафедра "Системний аналіз та інформаційно-аналітичні технології"
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2010_3_Nekrasov_Optymizaciya parametriv.pdf513,23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.