Публікація:
Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.

Опис

Ключові слова

продукти харчування, олійно-жирова галузь, нутрієнти, діацилгліцерин, ферментативний гліцероліз жирів, соняшникова олія

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced