Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Педагогічний контроль в системі освіти"

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Це видання містить програму, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Педагогічний контроль в системі освіти" для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зі спеціальності 8.18010021 "Педагогіка вищої школи" денної та заочної форми навчання. Структурно ця робота складається з п'яти основних розділів. Перший містить загальні положення, де подано: предмет, наукові основи і цілі навчальної дисципліни; вимоги освітньо-кваліфікаційних характеристик; організаційно-методичні вказівки; систему контролю якості навчання студентів; організацію самостійної роботи студентів. У другому розділі розкрито програму курсу, зміст навчальної дисципліни. У третьому розділі наведено перелік практичних занять. Четвертий розділ містить перелік контрольних робіт. У п'ятому розділі подано контрольні запитання для іспиту з дисципліни. Видання містить глосарій, список основної та додаткової літератури, який може бути корисним для студента при самостійному вивченні тем з цієї дисципліни.

Опис

Ключові слова

педагогіка вищої школи, педагогічний контроль, система оцінювання, система тестування, психодіагностика, якість навчання, педагогічні вимірювання, педагогічні тести, контрольно-вимірювальні матеріали

Бібліографічний опис

Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Педагогічний контроль в системі освіти" : для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" спец. 8.18010021 "Педагогіка вищої школи" денної та заочної форм навч. / уклад. О. Г. Романовський, О. А. Ігнатюк ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – 36 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced