Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

ефір гліцерину, ефір жирних кислот, емульгатор, біокаталізатор, кислота молочна, модель математична

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко, С. М. Клименко // Тези доп. 23-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2015), 20-22 травня 2015 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 256.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced