Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
ефір гліцерину, ефір жирних кислот, емульгатор, біокаталізатор, кислота молочна, модель математична
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко, С. М. Клименко // Тези доп. 23-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2015), 20-22 травня 2015 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 256.