Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

ефір гліцерину, ефір жирних кислот, емульгатор, біокаталізатор, кислота молочна, модель математична

Бібліографічний опис

Некрасов П. О. Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко, С. М. Клименко // Тези доп. 23-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2015), 20-22 травня 2015 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 256.