Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
продукти харчування, продукти функціональні, ліпіди структуровані
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Дослідження механізму ферментативної трансетерифікації жирів та етилових ефірів жирних кислот / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : прогр. та матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 155-156.