Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеська національна академія харчових технологій
Анотація
В роботі обґрунтовано доцільність розробки науково-практичних основ технологій нових біфідовмісних кисломолочних напоїв на молочно-зерновій основі з використанням для біотехнологічного оброблення сировини монокультур/змішаних культур біфідобактерій; наведено принципову технологічну схему виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.
Опис
Ключові слова
пробіотик, пребіотик, синбіотик, біфідобактерії, фактор біфідогенний
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 2 (27). – С. 49-56.