Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2141
Title: Система автоматизированного управления процессом получения инвертного сиропа
Authors: Дзевочко, Александр Михайлович
Литвиненко, Евгения Игоревна
Keywords: пищевая промышленность; инвертный сироп; кондитерские изделия; кондитерские массы; гидролиз; автоматизация
Issue Date: 2011
Publisher: НТУ "ХПИ"
Citation: Дзевочко А. М. Система автоматизированного управления процессом получения инвертного сиропа / А. М. Дзевочко, Е. И. Литвиненко // Интегрированные технологии и энергосбережение. - 2011. - № 3. - С. 78-81.
Abstract: The automation control system of invert syrup reseiving process is developed to support optimal process conditions. The item of main control circults is presented. The flowsheet of functional process scheme is presented tour.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2141
Appears in Collections:Кафедра "Автоматизація технологічних систем та екологічного моніторингу"
Кафедра "Інтегровані технології, процеси і апарати"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITE_2011_3_Dzevochko_Sistema avtomatizirovannogo.pdf468,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.